Onze juryleden

Dit zijn onze juryleden:

 

Al-Noor Ladhani

 

Martin Tirion

 

Richard van Tilborg

 

Tomas Sala

 

Dr.ir. Al-Noor Ladhani
Martin Tirion
Ir.ing. Richard van Tilborg
Tomas Sala, MA

 

Al-Noor Ladhani
Voorzitter jury Dutch VR Awards 2017

Eigenaar van aantal internet bedrijven en investeerder in technologie bedrijven.

Werkt daarnaast regelmatig als Lead Developer in verschillende innovatieve projecten.

Al-Noor is actief betrokken geweest bij innovatieve projecten van vele A-merken waaronder AEGON, ABN-AMRO, DE BIJENKORF, DEUTSCHE BANK, HEMA, ING, KPN, PLUS, RENAULT, TOYOTA, VGZ en meer. 

Een ander voorbeeld is de site Wedding-Calculator.com. Hierop staan een aantal door Al-Noor Ladhani ontwikkelde rekenmodules waaronder een Drank calculatorWedding-Cake calculator en een Wedding Budget Calculator.

Linkedin: linkedin.com/in/ladhani

 

Martin Tirion 

User Experience Evangelist bij Microsoft.

In deze functie spreekt hij over het Microsoft platform en de Microsoft tools die gebruikt kunnen worden voor het bouwen van applicaties. Daarbij richt hij zich met name op het gebruik van client technologieën, zoals het Universal Windows Platform en Xamarin. Daarbij besteedt hij ook aandacht aan bijvoorbeeld AR/VR/MR oplossingen, waaronder ook Hololens valt. Hij adviseert daarbij ook hoe een goede User Experience verkregen kan worden. Martin heeft al meer dan 25 jaar ervaring met het bouwen van applicaties op verschillende platformen, met een sterke passie voor een goede gebruikers ervaring.

Twitter:   @mtirion

Linkedin: linkedin.com/in/martintirion

Blog:        http://uxblog.com

 

Richard van Tilborg

Director Ordina SMART

Het maken van innovatieve concepten / technologie toepasbaar voor een betere samenleving is een drijvende kracht is zijn leven. Hij combineert deze passie met visie voor de toekomst met social / business inzicht. Hij startte, ontwerpte en groeide binnen verschillende (innovatieve) afdelingen Ordina. In de laatste, Ordina SMART, Virtual Reality is de key factor. Veel inspirerende, humanistische en B2B VR-gevallen zijn gerealiseerd. De eerste stappen in het veranderen van de manier waarop we werken, de patiënten behandelen en ervaringen consumeren.
 
Daarnaast is Richard is lid van de raad van advies voor Virtual Reality Nederland, heeft een groeiende community van 1000+ leden voor Machine Learning Netherlands opgericht, is Expert digitale innovatie op Computable en heeft een eigen radioprogramma Smart technologie bij New Business Radio.

Linkedin: linkedin.com/in/richardvantilborg

 

Tomas Sala

Creative Director en co-founder van Little Chicken Game Company

Via zijn studio in Amsterdam bedenkt en ontwerpt hij sinds 2001 prijswinnende "applied and entertainment" games.

Naast zijn rol als oprichter van Little Chicken Game Company, geeft hij regelmatig colleges en is hij actief betrokkenen bij Little Chicken LAB: een afdeling binnen Little Chicken die autonoom werkt aan VR en Games.

Linkedin: linkedin.com/in/tomassala

 

Wijze van beoordeling

Jury leden zijn volledig onafhankelijk in hun beoordelingen. Ze geven een beoordeling op basis van hun professionele expertise en ervaring. 

Indien een jury lid zelf direct betrokken is bij een inzending dan zal hij dit kenbaar maken aan de overige juryleden en zal hij bij de beoordeling van dit project een neutrale positie innemen. De feitelijke beoordeling gebeurt dan door de overige juryleden.

Elke inzending ontvangt van elk individueel jurylid een puntenaantal binnen de eigen categorie. Punten worden toegekend voor het concept, de technische realisatie, de gebruikersbeleving, impact op AR/VR gebied en de mate van uniekheid. 

De winnaar van elk categorie is de inzending met de meeste aantal punten. Indien er meerdere inzendingen dezelfde aantal punten hebben, dan beslist de voorzitter van de jury na overleg met de overige juryleden wie de winnaar wordt.