Dutch VR Awards worden uitgereikt tijdens Virtual (R)evolution 2017

Virtual (R)evolution 2017

 

De Dutch VR Awards 2017 worden uitgereikt tijdens de derde dag van Virtual (R)evolution 2017. Deze vakbeurs met congres rond Virtual en Augmented reality technologieën en toepassingen vindt plaats op 7, 8 en 9 maart 2017 in het NH Conference Centre Koningshof in Veldhoven. Content makers, software & hardware bedrijven en andere deskundigen op dit gebied, profileren hun bedrijf voor ongeveer 1.000 specifieke bezoekers uit de industrie, gezondheidszorg, architectuur, onderwijs en nog veel meer.

Dit evenement is ook de jaarlijkse bijeenkomst om up to date te blijven over Virtual Reality (VR) en Augmented Reality (AR). Op dezelfde locatie vindt het RapidPro event plaats: dit is een vakbeurs met congres met o.a. rapid prototyping en 3D print technologieën, daar zullen aanvullend 3500 bezoekers komen. De openingstijden van beide events zijn van 09.30 tot 17.00.

Kans op gratis expositieruimte voor Young Talents

Alle inzenders in de categorie "Dutch VR Young Talent Award" maken kans op gratis expositie ruimte voor hun project en/of bedrijf tijdens de Virtual (R)evolution 2017. Deze inzenders kunnen aangeven of ze zich op Virtual (R)evolution gratis willen presenteren en professionele contacten leggen. We selecteren hieruit drie inzenders en die krijgen kosteloos een tafel ("tabletop", 120 x 60 cm) ter waarde van euro 650 op de beursvloer gedurende alle dagen van Virtual Revolution 2017. Deze prijs is beschikbaar gesteld door het Mikrocentrum.

Exposure en netwerken voor bedrijven en instellingen

De uitreiking van de Dutch VR Awards biedt extra exposure en netwerkmogelijkheden voor bedrijven en instellingen. Het is mogelijk om voor, tijdens en na de awards ceremonie expositie ruimte te huren. Bijvoorbeeld tabletops bij de ingang van de zaal of in de zaal zelf. Of (beperkte) ruimte op het podium of op de tafels zelf. Tevens zijn er beperkte mogelijkheden voor een eigen tafel voor uw organisatie tijdens de prijsuitreiking en het diner. Bedrijven en organisaties die interesse hebben in promotie tijdens de Dutch VR Awards kunnen contact opnemen met Fred Hage, f.hage@dutchvrawards.nl, of een reply geven op deze e-mail. Exposanten van Virtual (R)evolution kunnen hiervoor ook terecht bij Saskia Baeten, s.baeten@mikrocentrum.nl.

 

Virtual (R)evolution 2017