De unieke EYE Award is speciaal ontworpen in kristalglas

Winnaars van de Dutch VR Awards krijgen publiciteit in de media

Tijdens de uitreiking van de Awards zal er pers aanwezig zijn. De winnaars krijgen via de pers, onze media partners en sociale media de nodige aandacht. In de periode hierna bestaat er voor de winnaars de mogelijkheid om hun werk extra onder de aandacht te brengen via onze onze media partners. Dit kan o.a. in de vorm van een redactioneel artikel, een advertentie en/of een video rapportage.

 

Winnaars van de Dutch VR Awards ontvangen de uniek EYE Award

We hebben een hele bijzondere Award laten ontwerpen. Deze Award is gemaakt van kristalglas en weegt ruim 2.5 kg. Centraal in dit ontwerp staat, hoe kan het ook anders, een oog. Vandaar dat we deze Award de naam "EYE" hebben gegeven.

De Award is een kubus van kristalglas waarbij aan de binnenkant een abstract model van een oog wordt gelaserd. Hieronder het 3D model van een oog, dat gebruikt wordt om de laser aan te sturen:

 

3D model van oog voor binnenkant van de kristalglazen Award
Ontwerp van de EYE

 

Van de kubus wordt een hoek verwijderd, zodat de kubus hierop kan staan. Nadat het model van een oog in het kristalglas is gelaserd, wordt aan de voorkant het logo van de Dutch VR Awards en een tekst ingegraveerd. Het resultaat is een fraaie en opvallende Award die een mooi plekje bij de winnaars verdient.

 

De EYE Award
De kristalglazen Award voor de winnaars